7301C hoekcontactkogellager

7301C Hoekcontactkogellager dat werd gebruikt voor windturbines, voorwiel van kleine auto, gereedschapswerktuigen, versnellingsbakken, elektromotoren, pompen en compressoren, spuitgietmachines, differentieel, verfapparatuur Snelle details Korte introductie: hoekcontactkogellagers .. .

Productdetails

7301C hoekcontactkogellager die werden gebruikt voor windturbines, voorwiel van een kleine auto, werktuigmachines, versnellingsbakken, elektromotoren, pompen en compressoren, spuitgietmachines, differentieel, verfapparatuur


snelle details

image002_ 副本 .jpg

Korte introductie:

Hoekcontactkogellagers hebben loopbanen in de binnen- en buitenringen die ten opzichte van elkaar worden verplaatst in de richting van de lageras, wat betekent dat ze zijn ontworpen om gecombineerde belastingen te accommoderen, dat wil zeggen gelijktijdig radiale en axiale belastingen ondersteunen. Het axiale draagvermogen van hoekcontactkogellagers neemt toe bij toenemende contacthoek. De contacthoek a wordt gedefinieerd als de hoek tussen de lijn die de contactpunten van de kogel verbindt met de loopbanen in het radiale vlak, waarlangs de belasting van de ene loopbaan naar de andere wordt overgebracht, en een lijn loodrecht op de dragende as. Vasthouders zijn gemaakt van messing, kunsthars van andere onderhevig aan individuele lageringseigenschappen en applicatieomstandigheden.


Werkend principe:

Het maakt gebruik van axiaal asymmetrische races. Een axiale belasting passeert in een rechte lijn door het lager, terwijl een radiale belasting een schuin pad neemt dat de neiging heeft de loopvlakken axiaal te willen scheiden. Dus de contacthoek op de binnenste loopring is dezelfde als die op de Ty-contacthoek van het lager moet worden afgestemd op de relatieve verhoudingen van elk. Hoe groter de contacthoek (meestal in het bereik van 10 tot 45 graden), hoe hoger de ondersteunde axiale belasting, maar hoe lager de radiale belasting.

Soorten:

Hoekcontactkogellagers worden in een groot aantal uitvoeringen en afmetingen geproduceerd. De meest gebruikte en opgenomen in deze catalogus zijn:

1.Single-rij hoekige contactkogellagers


Axiale belasting in één richting kan worden volgehouden. Terwijl ze de pure radiale belasting ondersteunen, moeten de lagers paarsgewijs worden geïnstalleerd en gebruikt, omdat de actielijn van de rolelementbelasting niet in hetzelfde vlak ligt als die van de radiale, wat resulteert in een innerlijke afzonderlijke kracht.

2. Dubbele rij hoekcontactkogellagers


Dit is in feite een back-to-back-bevestiging van twee eenrijige hoekcontactkogellagers, maar hun binnen- en buitenringen zijn elk in één geïntegreerd. Axiale belastingen in beide richtingen kunnen worden volgehouden en het vermogen om momenten in stand te houden is goed. Dit type wordt gebruikt als lagers met een vast uiteinde. Hun kooien zijn geperst staal.

3. Vier hoekcontactkogellagers


De binnenring is radiaal in twee stukken gespleten. Dankzij hun ontwerp kan één lager significante axiale belastingen in beide richtingen aanhouden. De contacthoek is 35 °, dus de axiale belastbaarheid is hoog. Dit type is geschikt voor het dragen van zuivere axiale belastingen of gecombineerde belastingen waarbij de axiale belastingen hoog zijn. De kooien zijn gemaakt van bewerkt koper.

Typische applicaties:

Ze worden voornamelijk gebruikt voor de staalindustrie, mijnbouw & constructie, papiermachines, windturbines, halfgeleiders, gereedschapswerktuigen, versnellingsbakken, elektromotoren, pompen en compressoren, spuitgietmachines.

Kenmerken:

1. Laadcapaciteiten zijn hoger dan diepgroefkogellager met dezelfde afmetingen.
2.Gebruikt voor het dragen van radiaal-axiale gecombineerde belastingen of zuivere drukbelastingen.
3. Lage operationele wrijving en hoge beperkende snelheid.


voordelen:

image010.jpg

Data papier:

image013_ 副本 .jpg


Producten tonen:

image015.jpgimage017.jpg


image021.jpg


Productie afdeling:

image025_ 副本 .jpg


Klantenservice:

1. Er is geen vervanging voor beleefde en efficiënte klantenservice. JXTC weet dit en biedt ervaren en goed opgeleid personeel om een ​​snelle en betrouwbare reactie voor elke klant te garanderen.

2. Vanaf de eerste begroeting, via verzend- en volgorders, kunnen onze klanten er zeker van zijn dat we onze aandacht op zelfs de kleinste details richten. U krijgt het juiste product op de juiste specificaties, op tijd geleverd en tegen de afgesproken prijs.

3. Onze medewerkers zijn vriendelijk, beleefd en vooral responsief. Uw vragen en offertes worden snel beantwoord, uw transactie wordt efficiënt geïmplementeerd en uw product wordt op tijd verzonden.

4. Het is het beleid van JXTC Bearings om productkennis, applicatie- en engineeringexpertise, kwaliteitscontrole, consistente en vriendelijke klantenservice en kostenefficiënte, hoogwaardige producten te bieden.

FAQ:

C: Wilt u accepteren dat kleine orderposities worden geaccepteerd?

J: we vinden het leuk om samen op te groeien met al onze klanten, groot of klein, je zult groter en groter worden om bij ons te zijn.

C: Hoe lang is uw levertijd?

J: Het is volgens kwantiteit. Over het algemeen is het 1-3 dagen als de goederen op voorraad zijn. of het is 15-20 dagen als de goederen niet in voorraad zijn,

C: Wat veroorzaakt draaggeluid?

J: Het lagergeluid is een functie van zowel het lager als de manier waarop het wordt gebruikt. Sommige externe factoren die van invloed zijn op lagergeluid omvatten het smeermiddeltype, overmatige lagerbelasting en onjuiste installatie. Nadat de abnormale ruis is opgetreden, kunt u contact opnemen met onze technici. We helpen u de redenen te vinden en bieden de juiste oplossingen.

C: Wat is uw betalingsvoorwaarden?

A: 100% T / T-vooruitgang

B: 30% T / T vooraf. 70% tegen exemplaar van B / L (Voor grote bestelling)

C: 50% vooraf, het saldo moet worden betaald na het zien van de foto van de totale goederen.

D: Paypal

E: Western Union

F: Officiële bankrekening

C: Kan de monsterprijs worden terugbetaald?

J: Als u een bestelling plaatst, kunnen we een deel van de monsterprijs, zelfs de volledige vergoeding aan u retourneren.

Het hangt ook af van de hoeveelheid bestelling en het type monster.


Neem contact met ons op:

(Dongguan) Jiang Xin Technology Co., LTD
Kantoor: No.7 Shangfang Huanxi One Road, Zhouxi, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, China.
Contactpersoon: Peggy Li
E-mail: peggy@jxtcbearing.com / /info@jxtcbearing.com
Mobiel / Whatsapp / Wechat: 0086-13559751737
Tel: 0086-769-89878157
0086-769-83078237-809
Fax: 0086-769-22280149
Web: www.jxtcbearing.com

Hot Tags: 7301c hoekcontactkogellager, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like