7309B Hoekcontactkogellager

Beschrijving 7309B hoekig Contact Ball Bearing die werden gebruikt voor werktuigmachineas, gasturbine, centrifugaalscheider, hoogfrequente motor, papiermachines, windturbines, voorwiel van kleine auto, werktuigmachines, versnellingsbakken, elektromotoren, brandstofinjectie Pomp kort ...

Productdetails

7309B Hoekcontactkogellager dat werd gebruikt voor werktuigmachineas, gasturbine, centrifugaalscheider, hoogfrequente motor, papiermachines, windturbines, voorwiel van kleine auto, werktuigmachines, versnellingsbakken, elektromotoren, brandstofinspuitpomp

image002_ 副本 .jpg

Korte introductie:

image006.jpg

Werkend principe:

Het maakt gebruik van axiaal asymmetrische races. Een axiale belasting passeert in een rechte lijn door het lager, terwijl een radiale belasting een schuin pad neemt dat de neiging heeft de loopvlakken axiaal te willen scheiden. Dus de contacthoek op de binnenste loopring is dezelfde als die op de Ty-contacthoek van het lager moet worden afgestemd op de relatieve verhoudingen van elk. Hoe groter de contacthoek (meestal in het bereik van 10 tot 45 graden), hoe hoger de ondersteunde axiale belasting, maar hoe lager de radiale belasting.

Soorten:

Hoekcontactkogellagers worden in een groot aantal uitvoeringen en afmetingen geproduceerd. De meest gebruikte en opgenomen in deze catalogus zijn:

1.Single-rij hoekige contactkogellagers


Axiale belasting in één richting kan worden volgehouden. Terwijl ze de pure radiale belasting ondersteunen, moeten de lagers paarsgewijs worden geïnstalleerd en gebruikt, omdat de actielijn van de rolelementbelasting niet in hetzelfde vlak ligt als die van de radiale, wat resulteert in een innerlijke afzonderlijke kracht.

2. Dubbele rij hoekcontactkogellagers


Dit is in feite een back-to-back-bevestiging van twee eenrijige hoekcontactkogellagers, maar hun binnen- en buitenringen zijn elk in één geïntegreerd. Axiale belastingen in beide richtingen kunnen worden volgehouden en het vermogen om momenten in stand te houden is goed. Dit type wordt gebruikt als lagers met een vast uiteinde. Hun kooien zijn geperst staal.

3. Vier hoekcontactkogellagers


De binnenring is radiaal in twee stukken gespleten. Dankzij hun ontwerp kan één lager significante axiale belastingen in beide richtingen aanhouden. De contacthoek is 35 °, dus de axiale belastbaarheid is hoog. Dit type is geschikt voor het dragen van zuivere axiale belastingen of gecombineerde belastingen waarbij de axiale belastingen hoog zijn. De kooien zijn gemaakt van bewerkt koper.

Typische applicaties:

Ze worden voornamelijk gebruikt voor werktuigmachineas, gasturbine, centrifugaalscheider, hoogfrequente motor, papiermachines, windturbines, voorwiel van een kleine auto, gereedschapswerktuigen, versnellingsbakken, elektromotoren, pompen en compressoren, spuitgietmachines , differentieeluitrusting, verfapparatuur, booglasmachine


Kenmerken:

1. Laadcapaciteiten zijn hoger dan diepgroefkogellager met dezelfde afmetingen.
2.Gebruikt voor het dragen van radiaal-axiale gecombineerde belastingen of zuivere drukbelastingen.
3. Lage operationele wrijving en hoge beperkende snelheid.

voordelen:

1. Lage wrijving, bijna geruisloos en hoge rolsnelheid
2. Gemakkelijk te installeren
3. Eenvoudige structuur zorgt voor snelle apparatuur
4.Geoptimaliseerd intern ontwerp
5. Hoge belasting ratings
6. Verhoogde beperkende snelheid
7. Hoge sterkte bal geleid messing kooi
8. Hoge dimensionale en lopende nauwkeurigheid
9. Smal axiale spelingen of voorspanningen bereik
10. Universele facing in standaard

Data papier:

image014.gif

Producten tonen:


image018.jpg

image020.jpg


Productie afdeling:

image024.jpg

Klantenservice:

1. Er is geen vervanging voor beleefde en efficiënte klantenservice. JXTC weet dit en biedt ervaren en goed opgeleid personeel om een ​​snelle en betrouwbare reactie voor elke klant te garanderen.

2. Vanaf de eerste begroeting, via verzend- en volgorders, kunnen onze klanten er zeker van zijn dat we onze aandacht op zelfs de kleinste details richten. U krijgt het juiste product op de juiste specificaties, op tijd geleverd en tegen de afgesproken prijs.

3. Onze medewerkers zijn vriendelijk, beleefd en vooral responsief. Uw vragen en offertes worden snel beantwoord, uw transactie wordt efficiënt geïmplementeerd en uw product wordt op tijd verzonden.

4. Het is het beleid van JXTC Bearings om productkennis, applicatie- en engineeringexpertise, kwaliteitscontrole, consistente en vriendelijke klantenservice en kostenefficiënte, hoogwaardige producten te bieden.

FAQ:

C: Wilt u accepteren dat kleine orderposities worden geaccepteerd?

J: we vinden het leuk om samen op te groeien met al onze klanten, groot of klein, je zult groter en groter worden om bij ons te zijn.

C: Hoe lang is uw levertijd?

J: Het is volgens kwantiteit. Over het algemeen is het 1-3 dagen als de goederen op voorraad zijn. of het is 15-20 dagen als de goederen niet in voorraad zijn,

C: Wat veroorzaakt draaggeluid?

J: Het lagergeluid is een functie van zowel het lager als de manier waarop het wordt gebruikt. Sommige externe factoren die van invloed zijn op lagergeluid omvatten het smeermiddeltype, overmatige lagerbelasting en onjuiste installatie. Nadat de abnormale ruis is opgetreden, kunt u contact opnemen met onze technici. We helpen u de redenen te vinden en bieden de juiste oplossingen.

C: Kan ik wat monsters krijgen en biedt u het monster gratis aan?

J: zeker, we sturen u graag monsters. Als we voorraad hebben, kunnen we u gratis monsters sturen.

En je hoeft alleen maar vracht te betalen. Als er geen voorraad is, moet u monsterkosten en vracht betalen

Neem contact met ons op:

(Dongguan) Jiang Xin Technology Co., LTD
Kantoor: No.7 Shangfang Huanxi One Road, Zhouxi, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, China.
Contactpersoon: Peggy Li
E-mail: peggy@jxtcbearing.com / /info@jxtcbearing.com
Mobiel / Whatsapp / Wechat: 0086-13559751737
Tel: 0086-769-89878157
0086-769-83078237-809
Fax: 0086-769-22280149
Web: www.jxtcbearing.com

Hot Tags: 7309b hoekcontactkogellager, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk