Over de lagerinstallatie

- Jan 19, 2018-

Of het lager correct is geïnstalleerd, heeft invloed op de precisie, levensduur en prestaties. Daarom moeten de ontwerp- en assemblageafdeling de lagerinstallatie volledig bestuderen. U wilt installeren volgens de taakcriteria. Het project voor de jobstandaard is meestal als volgt:

(1) Het reinigen van het lager en de lager verbonden delen

(2) Controleer de grootte en afwerking van de aangesloten onderdelen

(3) Installatie

(4) Na de installatie van een goede peilinginspectie

(5) Aanbrengsmeermiddel

Ik hoop het lagerpakket te openen voordat de installatie aanstaande is. Algemeen smeervet, niet reinigen, rechtstreeks met vet gevuld. Smeerolie, gewone hoeft ook niet te reinigen, maar, instrumentatie of high-speed lagers, enz., Om schone olie te wassen, verwijder de coating op de lager roestremmer. Verwijder de roestremmerlagers, gemakkelijk te roesten, dus kan niet worden geplaatst ongeacht. Verder zijn de lagers verzegeld in het vet en niet gereinigd voor direct gebruik.

Lagermontage-methoden, vanwege de dragende structuur, coördinatie, omstandigheden en verschillen, in het algemeen vanwege veel voor de asrotatie, zodat de binnenring een perspassing nodig heeft. Cilindrische lagers, drukpersen of meer gebruik van de hete beladingsmethode. Het kegelgat van de gelegenheid, direct gemonteerd op de conische as, of geïnstalleerd met een sleeve.

Wanneer geïnstalleerd op de schaal, de algemene klaring met veel, de buitenste ring heeft een storing, meestal druk op de pers, of koeling na de installatie van koud krimpen met de methode. Droog ijs als koelvloeistof, koud krimpen met de installatie van de gelegenheid, het vocht in de lucht zal worden gecondenseerd op het oppervlak van het lager. Daarom is de behoefte aan passende roestwerende maatregelen.