Lager-industrieoverzicht

- Jan 19, 2018-

Volgens gegevens van het Nationaal Bureau voor de Statistiek, 2011 China met Manufacturing Industry schaal (jaarlijkse omzet van meer dan 20 miljoen yuan) ondernemingen een totaal van 1416 ondernemingen, het hele jaar om industriële output waarde van 193,211 miljard yuan, groei van 27,59% te bereiken ; omzet van 191,097 miljard yuan, de stijging met 30,3%, met een totale winst van $ 12,523 miljard, die met 26,54% steeg ten opzichte van het voorgaande jaar. Verwacht wordt dat tegen 2015 de productie van lagers van China naar verwachting meer dan 28 miljard sets zal bedragen, het belangrijkste bedrijfsresultaat zal naar verwachting 210 miljard yuan bereiken, 's werelds grootste productie- en verkoopbasis voor lagers worden.

Op dit moment wordt de dragende industrie van ons land geconfronteerd met drie grote problemen: lage productieconcentratie, laag onderzoeks- en innovatievermogen en lage fabricagetechnologie.

Ten eerste is de productieconcentratie van de industrie laag. 'S Werelds 8 grootste multinationals vertegenwoordigen ongeveer $ 30 miljard triljoen van 75% ~ 80% wereldwijde verkoop. Duitsland's twee grootste bedrijven waren goed voor 90% van het totaal van het land, Japan 5 voor zijn nationale totaal van 90%, de Verenigde Staten goed voor 1 van het nationale totaal van 56%. En China tegel as, zoals 10 van de grootste dragende ondernemingen, de omzet goed voor slechts 24,7% van de industrie, de eerste 30 productieconcentratie is slechts 37,4%.

Ten tweede, de ontwikkelings- en innovatiecapaciteit is laag. De hele industrie fundamenteel theoretisch onderzoek zwak, deelnemen aan de ontwikkeling van internationale normen zwakke, minder originele technologie, minder gepatenteerde producten.

Op dit moment is onze ontwerp-en fabricagetechnologie in feite imitatie, productontwikkeling vermogen is laag, de prestaties in: Hoewel de matching rate van de binnenlandse mainframe tot 80% te bereiken, maar high-speed spoorweg personenauto's, hoogwaardige auto's, computers, airconditioners , molen op hoog niveau en andere belangrijke ondersteuning en onderhoud van lagers, in principe door import.

Ten derde, lage productietechnologie. China's dragende industrie productieproces en procesapparatuur technologie-ontwikkeling traag, de auto verwerking CNC-tarief laag is, slijpen automatisering niveau laag is, het land heeft slechts meer dan 200 automatische productielijnen. De geavanceerde hittebehandelingstechnologie en -apparatuur, zoals verwarming van de regelatmosfeerbescherming, dubbele verfijning, bainiet-uitdoving en dergelijke, zijn erg belangrijk voor de levensduur en betrouwbaarheid van de lager en vele technische problemen zijn niet doorbraken. De ontwikkeling van nieuwe staalsoorten lagerstaal, de verbetering van staalkwaliteit, smering, koeling, schoonmaakmiddelen en schuurmiddelen en andere aanverwante technologie voor onderzoek en ontwikkeling, kunnen niet worden aangepast aan het niveau van het lagerproduct en aan kwaliteitsverbeteringsvereisten. Dientengevolge is de index van de procescapaciteit laag, de consistentie is slecht, de dispersie van de productverwerkingsgrootte is groot, de intrinsieke kwaliteit van het product is onstabiel en beïnvloedt de lagersprecisie, prestaties, levensduur en betrouwbaarheid.