Lageronderhoud en demontage

- Jan 19, 2018-

De demontage van het lager wordt regelmatig onderhouden en het lager wordt vervangen. Na demontage, als blijven gebruiken, of ook nodig om de staat van het lager te controleren, de sloop ook met de installatie van dezelfde voorzichtig. Aandacht schaadt de dragende delen niet, vooral de interferentie met de peiling van de sloop, de werking is erg moeilijk.

Het is ook belangrijk om demontagehulpmiddelen zo nodig te ontwerpen en te maken. In de sloop, volgens de tekeningen van demontage methode, orde, onderzoek van de passende voorwaarden van lagers om een ​​waterdichte demontage te verkrijgen.

De buitenste ring van de interferentie van de demontage van de buitenste ring, van tevoren, stel verschillende buitenste ring extrusie schroeven op de omtrek van de behuizing, en draai de schroef gelijkmatig aan een kant, en demonteer het. Deze schroefgaten zijn meestal bedekt met een blinde stop, kegellagers, zoals de scheiding van lagers, in de behuizing om de schouder te blokkeren die verschillende insnijdingen bevat, gebruik de pad, met de pers om de sloop te demonteren of zachtjes te tikken.

De demontage van de binnenring kan eenvoudig door de pers worden uitgetrokken. Let op dit moment op de binnenste cirkel om de trekkracht te weerstaan. Verder worden de getoonde uittrekinrichtingen meestal gebruikt, ongeacht de opspanning, die stevig in de binnenringzijde moet worden vastgezet. Om dit te doen, moet u rekening houden met de grootte van de schachtschouder of de studie van de groef bij de schouder om de trekbank te gebruiken.

De binnenring van groot lager wordt gedemonteerd door middel van oliedrukmethode. Door het oliegat in het lager te plaatsen om het gemakkelijk te maken om te tekenen. Grote breedte lager is de hydraulische methode en tekening armatuur en gebruikt voor sloopwerkzaamheden.

De binnenring van cilindrisch rollager kan door inductieverwarmingsmethode worden gedemonteerd. In korte tijd lokaal opwarmen, zodat de binnenring expansie na de methode van tekenen. Bij deze gelegenheid moet een groot aantal van dergelijke lagers worden geïnstalleerd, ook met behulp van de inductieverwarmingsmethode.