Of de peiling correct is geïnstalleerd

- Jan 19, 2018-

Of de peiling is correct geïnstalleerd is van invloed op de nauwkeurigheid, het leven en de prestaties. De constructie- en montage-afdeling dient daarom volledig de dragende installatie bestuderen. U wilt installeren volgens de criteria van de baan. Het project voor de standaard baan is meestal als volgt:

(1) het schoonmaken van het lager en het dragen van verbonden onderdelen

(2) Controleer de grootte en de afwerking van de verbonden onderdelen

(3) installatie

(4) na de installatie van een goede invloed inspectie

(5) levering smeermiddel

Ik hoop dat de dragende pakket openen voordat de installatie staat voor de deur. Generaal smeerolie vet, niet schoon, direct gevuld met vet. Smeerolie, gewone ook niet nodig te reinigen, maar, instrumentatie of hoge snelheid lagers, enz., gebruik van schone olie wassen, verwijder de coating op de dragende roest-remmer. Verwijder de roest remmer lagers, gemakkelijk te roesten, dus ongeacht kan niet worden geplaatst. Bovendien, de lagers in het vet hebben afgesloten en worden niet schoongemaakt voor direct gebruik.

Rekening houdend met installatiemethoden, verschuldigd aan de dragende structuur, de coördinatie, de voorwaarden en verschillende, in het algemeen, als gevolg van velen voor de rotatie-as, zodat de binnenste ring moet interferentie passen. Cilindrische boring lagers, drukpersen of meer gebruik van hete laden methode. Het gat van de kegel van de gelegenheid, rechtstreeks op de conus as gemonteerd of geïnstalleerd met een hoes.

Wanneer geïnstalleerd naar de shell, de algemene goedkeuring met veel, de buitenste ring heeft een inmenging, meestal druk in de pers, of met de methode koelen na de installatie van koude krimpen. Droogijs als een koelmiddel, koude krimpen met de installatie van de gelegenheid, de condens in de lucht zal op het oppervlak van de peiling. Daarom is de noodzaak voor passende maatregelen van de anti-roest.