2e editie van lagerconferentie op PCT Asia in Shanghai

- Dec 11, 2019-

2e editie van de lagerconferentie op PCT Asia in Shanghai

De 2de BearingEXPO-conferentie zal op vrijdag 25 oktober worden gepresenteerd tijdens de PTC Asia-show in Shanghai, in de vergaderzaal in de lager- en krachtoverbrenginghal E5. U kunt de details van de komende conferentie hieronder bekijken en op de volgende links de samenvatting van de conferentie van 2018 en de details van de conferentie van vorig jaar .

Het seminarie "De evolutie van de wereldwijde lagerindustrie en wat te verwachten in de toekomst" zal worden gehouden door Dave Hull, president van Pcomponents USA. De presentatie zal zich richten op de huidige drivers van de wereldwijde lagerindustrie en wat te verwachten in de toekomst; de invloeden van globalisering, consolidaties, handelsoorlogen, multinationale politiek

Verder zullen technologische onderwerpen zich richten op de energie-efficiëntie en optimalisatie in lagertoepassingen; en verschillende IIOT-gerelateerde aspecten zullen tijdens deze conferentie worden belicht.

Steve Quintijn, Marketing Manager Bearings bij Regal Beloit China, zal zijn keynote-adres hebben: "Onderhoudskostenbesparing in lagertoepassingen" . Het industriële internet van de dingen is een van de belangrijkste uitdagingen die de toekomst van kostenbesparing in industriële toepassingen zullen vormen. Details en praktische voorbeelden van deze voortdurende veranderingen zullen door de heer Steve Quintijn worden samengevat tijdens zijn keynote.

Meer informatie over onze producten en offerte, stuur een e-mail naar: info@jxtcbearing.com