Goedkeuring van de IIoT gebaseerde slimme lagers Spurs markt

- Aug 30, 2018-

Er is een duidelijke en constante groei die zichtbaar is in de markt van de Europese lagers. Factoren stimuleren van de groei zijn de goedkeuring van verfijnde lagers met verbeterde prestaties en vraag voor lagers met een langere levensduur, hogere efficiëntie en lagere onderhoudsvoorschriften.

Aan de andere kant, hoger aanneming van slimme lagers naar verwachting verminderen de frequentie van de vervanging, zoals slimme lagers worden vervangen op basis van de werkelijke conditie van de lager in plaats van op een vooraf bepaalde vervangende schema.

"De goedkeuring van industriële Internet of Things (IIoT)-gebaseerde slimme lagers, die kunnen zelf de diagnose naderende fouten en mislukkingen, is verwachte aanzienlijk te verhogen in lucht-en ruimtevaart en defensie, windturbines, spoorwegen en automobielindustrie," bovengenoemde Frost & Sullivan Automatisering & proces controle onderzoek analist Krishna Raman. "Dit zal de constructeurs lager hun invloed product portfolio's verbeteren door het ontwikkelen van slimme dragende oplossingen door partnerschappen met leveranciers van de oplossingen van de IIoT en voorspellend onderhoud dienstverlening."

Strategische vereisten voor succes en groei in de Europese lagers markt omvatten:

  • Vaststelling van nauwe werkrelaties met klanten tijdens de ontwerpfase invloed;

  • Ontwikkeling van lagers aan de specifieke behoeften van klanten;

  • Creëren van een geïntegreerde oplossing benadering om te voldoen aan de strenge op-wegvoertuig efficiëntie normen en emissienormen; en

  • Het ontwikkelen van robuuste testen mechanismen voor het valideren van de prestaties van speciale lagers zoals wassen-down versie lagers en hittebestendig lagers.

"In het segment van de hernieuwbare energie, sferische lagers voor wind turbine rotorbladen en geïsoleerde bal en cilindrische rollagers voor generatoren naar verwachting de onderscheidende productsegmenten die kansen voor hoogwaardige dragende bieden leveranciers,"waargenomen Raman.

Europese markt van lagers, producttechnologieën die zijn opgenomen in het onderzoek zijn kogellagers, rollagers, cilindrische rollagers, kegellagers, sferische rollagers en naald rollagers. Regio's omvatten Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Benelux, Iberia, Rest van West-Europa, en Midden- en Oost-Europa. Eind-de gebruikers omvatten industriële (energie, zware industrie, algemene productie, anderen) en mobiel (auto, lucht-en ruimtevaart en defensie, off-highway en bouw apparatuur en spoorwegen).