Kogellagerprestaties

- Jan 17, 2018-

En de hardheid van de houder is lager dan de kogel en de ring, de materialen zijn van metaal (zoals: koolstofstaal, aluminiumlegering) of niet-metalen (zoals: Teflon, PTEF, polymere materialen). De wentellager (mede lager) is kleiner dan de wrijvingsweerstand van de aslager (aslager), dus de door de wrijving geproduceerde temperatuur is lager bij dezelfde rotatiesnelheid.

Kogellagers worden over het algemeen gebruikt in mechanische apparatuur voor lage belasting. Omdat het dragende gebied van kogellager klein is, is het zeer gemakkelijk om ernstige mechanische schade te hebben in het geval van het lopen met hoge snelheid, zodat wordt het naaldlager vaak goedgekeurd in zware ladings mechanische transmissie om lageroppervlakte te verhogen, mechanisch transmissieefficiency te verbeteren en te verminderen mechanische schade.

Kogellagers veranderen de wrijving van het lager, door rollende wrijving, op deze manier effectiever de wrijving tussen het lageroppervlak te verminderen, de levensduur van het ventilatorlager te verbeteren en daardoor de levensduur van de radiator te verlengen. Het nadeel is dat het proces complexer is, de kosten worden verhoogd, maar ook een hogere werkruis.