Lageroplossingen voor de blikverwerkende industrie

- Dec 09, 2019-

Lageroplossingen voor de blikverwerkende industrie

De marktleider ...

De McGill®-nokvolgerlagers werden uitgevonden in 1937 en waren de eerste nokkenlager met naaldlagers ooit. Sinds die tijd heeft de McGill® CAMROL® nokvolger-lagerlijn zijn leidende positie behouden door de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor de
problemen waarmee de industrie wordt geconfronteerd. In de blikverwerkende industrie zijn op maat gemaakte McGill nokvolgers al meer dan een kwart eeuw een vertrouwde toonaangevende oplossing.
Klanten vertrouwen op onze hoogwaardige technische oplossingen om uiteenlopende situaties op te lossen, zoals incidentele stuwkracht, hogere snelheden of vervuiling. Deze unieke oplossingen kunnen een aanzienlijke levensduur bieden in vergelijking met standaard nokvolgers.

De McGill® CF-2965-2 lagers zijn voorzien van:

  • Door kooi gescheiden naaldrollen brengen de behoefte aan werksnelheid en belastbaarheid in evenwicht.

  • Geïntegreerde stalen flens voorkomt demontage in situaties met drukbelasting.

  • Zwaar buitenste gedeelte helpt radiale belasting ondersteunen en zorgt voor de juiste rolelementen.

  • LUBRI-DISC® lagerafdichtingen helpen vet vast te houden en verontreinigingen buiten te houden, evenals afzonderlijk inwendig glijdend contact wat resulteert in lagere bedrijfstemperaturen.

  • Zonegeharde toevoerkanalen bieden hoge belastingsclassificaties en de ductiele steel geeft sterkte voor het absorberen van schokken.

  • Geharde eindplaten zijn bestand tegen slijtage door incidenteel contact met buitenrollen.