Lagers voor robotica

- Jun 01, 2020-

Lagers voor robotica

Robots spelen begrijpelijkerwijs een steeds grotere rol in het moderne leven. Naarmate ze flexibeler en intuïtiever worden, realiseren fabrikanten hun potentieel om kosten te verlagen, productie te verhogen en meer efficiëntie en concurrentievermogen te bieden.

Door meer draagbare en betaalbare robotarmen kunnen steeds meer bedrijven profiteren van de voordelen van automatisering. Robots kunnen ook helpen met gezondheid en veiligheid op de werkplek door taken uit te voeren in gevaarlijke omgevingen, waarbij het risico op letsel of ziekte wordt weggenomen. Ze kunnen werknemers helpen die eentonige of fysiek veeleisende banen vervullen.

Robots zorgen voor nauwkeurigheid en herhaalbaarheid bij processen zoals schilderen, assembleren, hanteren, lassen, snijden, verpakken en doseren. Ze worden gebruikt in de auto-, elektronische, farmaceutische en ruimtevaartindustrie.

Robots worden steeds vaker gebruikt in de medische industrie, waardoor chirurgen complexe chirurgische procedures kunnen uitvoeren, vaak op afstand, en prothetische ledematen helpen om meer natuurlijke bewegingen uit te voeren.

Eenvoudige robots kunnen ook worden gedragen dankzij de recente ontwikkeling van robot-exoskeletten. Deze helpen werknemers in fabrieken of luchthavens om zware voorwerpen op te tillen en personeel in verzorgingshuizen om mensen met een veel kleinere kans op letsel op te tillen.

Waar robots moeten werken in extreme of gecontroleerde omgevingen, stellen onze nasmeerfaciliteiten ons in staat om robotlagers te voorzien van gespecialiseerde smeermiddelen voor gebruik bij hoge temperaturen, voedsel- of drankproductie, cleanrooms of vacuümomgevingen.

To learn more about our products and quote,pls email to:info@jxtcbearing.com