Lagers helpen bij optische inspectieapparatuur Toepassing

- Jun 17, 2020-

Lagers helpen bij toepassing optische inspectieapparatuur


Bijna tien jaar geleden kwam een fabrikant van optische inspectieapparatuur naar ons toe met een dilemma: De apparatuur had problemen, nou ja,Gericht.

AST-CaseStudy-ImageOndanks de integratie van state-of-the-art technologie in het totale ontwerp van het product, was het scherpstelmechanisme ondermaats. Het was niet een weerspiegeling van de lens zelf, waarvan de materialen en vakmanschap waren de industrie bests. Integendeel, als het totale mechanisme vereist soepele, incrementele bewegingen aangedreven door een minuscule motor, het was zeer gevoelig voor de geringste variaties in het startkoppel. Dit maakte het een lagers kwestie.

JXIN BEARING introduceerde aanvankelijk hogere precisie catalogus lagers, maar de motor kon niet voldoende vermogen genereren om het mechanisme consequent aan te drijven. Bovendien, ondanks een vermindering van de invulbedrag tot 10%, het toevoegen van de vereiste vet smeermiddel gemaakt slepen die functionaliteit aangetast.

Dat is wanneer JXIN BEARING ingenieurs kwam met een oplossing - gebruik keramische ballen binnenkant van de roestvrijstalen ringen om de lagers draaien zonder smering. Typisch, een lager moet draaien met smering, maar in dit geval, de keramische ballen 'lichtgewicht kwaliteit en hoge polish geholpen om koppel te verminderen zonder de noodzaak van smering (die was veroorzaakt slepen). Bovendien, ingenieurs bijgesneden bal van het lager aanvulling van 13 tot slechts vijf, terwijl het bereiken van precisie en consistente bewegingen met het scherpstelmechanisme. Het hele ontwerp duurde ongeveer negen maanden in beslag, een proces dat meerdere niveaus van monsters omvatte. Na een aanzienlijke trial and error, JXIN BEARING aangekomen bij een versie die, negen jaar later, blijft presteren.

De interne mogelijkheden van JXIN BEARING, waaronder een clean room, bleken cruciaal voor het succes van het project. De mogelijkheid om de lagers uit elkaar te halen, de stalen ballen te vervangen door keramische ballen, de houder opnieuw te installeren en de laatste inspectie uit te voeren in een cleanroomomgeving maakte het hele proces turn-key voor de fabrikant, een zeldzaamheid in de lagersindustrie.

Deze aangepaste lager assemblage wordt nog steeds vervaardigd vandaag, volledig in-house (assemblage, verwerking, reiniging). Het is uitzonderlijk duurzaam gebleken en levert gelijkmatig consistente resultaten.

Bij het zoeken naar een lagers oplossing die het koppel geminimaliseerd, ingenieurs verminderde de kogel tellen en wendde zich tot keramische ballen, een lichtgewicht materiaal met een zeer hoge polish, die collectief verminderd koppel. Bovendien, de verschillende ring materialen toegestaan de lagers te lopen zonder smering.

Voor meer informatie, pls e-mail naar:info@jxtcbearing.com//whatsapp:008613559751737