Lagersmarkt

- Dec 17, 2019-

Lagers Marktomvang, aandeel & trends Analyse Rapporteren per product (kogel, roller), per toepassing (automotive, landbouw, elektriciteit, mijnbouw en constructie, spoorwegen en ruimtevaart) en segmentprognoses, 2019-2025

Industrie inzichten

De wereldwijde marktgrootte van lagers werd geschat op USD 102,2 miljard in 2018 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 9,1% van 2019 tot 2025. Lagers worden vrijwel gebruikt in alle soorten apparatuur of machines, variërend van auto-onderdelen, landbouwmachines en huishoudens apparaten voor defensie- en ruimtevaartapparatuur. Verwacht wordt dat deze factor de marktgroei in de nabije toekomst zal stimuleren. Er is een stijgende vraag naar lagers met lagere onderhoudsvereisten, hogere efficiëntie en langere levensduur.

Bovendien zal de vraag naar gespecialiseerde lageroplossingen die voldoen aan verschillende branchespecifieke eisen en uitdagingen naar verwachting de markt een boost geven. Zo wordt verwacht dat een toenemende toepassing van producten met een hoge capaciteit in windturbines de vraag zal katapulteren. Windturbines gebruiken deze producten om de prestaties en betrouwbaarheid van de turbine te verbeteren, de energieproductie te verhogen en het smeermiddelverbruik te verminderen.

North America bearing market

Voor meer informatie over dit rapport kunt u een gratis voorbeeld-e-mail aanvragen naar: info@jxtcbearing.com

Fabrikanten werken voortdurend aan het verbeteren van de productontwerpen om de prestaties en energie-efficiëntie te verbeteren. Ze gebruiken speciaal materiaal voor loopbanen, kooien en rollende elementen, evenals opnieuw ontworpen loopbaanprofielen. Bovendien bieden de technologische vooruitgang in afdichtings- en smeertechnologieën en het gebruik van lichtgewicht materialen in hoogwaardige producten enorme perspectieven voor de fabrikanten. Integratie van elektromechanische functies rechtstreeks in de lagers helpt bij prestatieverbetering en reducties in grootte en kosten.

De stijgende vraag naar hoogwaardige lagers heeft ertoe geleid dat fabrikanten geavanceerde sensoreenheden in hun producten integreren. De sensoreenheden helpen bij de digitale bewaking van axiale beweging, vertraging, versnelling, rotatiesnelheid en belastbaarheid van het product. Bovendien heeft de komst van Industrial Internet of Things (IIoT) de acceptatie en constante monitoring van aangesloten apparatuur en machines aangemoedigd. Deze trend heeft ook de lagermarkt positief beïnvloed.

Enkele belangrijke leveranciers zijn begonnen met het leveren van slimme lagers, waarvan de toestand voortdurend kan worden gevolgd om fouten te voorspellen voordat ze optreden. Het gebruik van slimme lagers bevindt zich nog in de fase van ontwikkeling. Verschillende andere grote fabrikanten zullen waarschijnlijk in de nabije toekomst slimme lagers in hun portefeuilles aanbieden. Omdat het gemakkelijk is om de fouten in slimme lagers te voorspellen voordat ze optreden, voegen ze aanzienlijke waarde toe door de kosten van onverwachte uitvaltijd te verminderen, die naar verwachting de overspanning van deze producten tijdens de voorspellingsperiode zal vergroten.

Meer informatie over onze producten en offerte, stuur een e-mail naar: info@jxtcbearing.com