Kenmerken van lagermaterialen

- Jan 19, 2018-

Kenmerken van lager STAAL:

Contact Vermoeidheid Kracht

Lager onder de actie van periodieke lading, contactverschijning is zeer gemakkelijk om moeheidsschade aan te vallen, dat is, de totstandkoming van het barsten afbladderen, die de belangrijke schade van het dragen van situatie is. Om de levensduur van de lagers te verbeteren, moet draagstaal daarom een ​​hoge contactvermoeidheidssterkte hebben.

Ten tweede, slijtvastheid

Lager taken, de ring, rollen en onderhoud van de kooi tussen niet alleen het begin van rollende wrijving, maar ook zal vallen glijden, zodat de dragende delen zijn gedragen. Om de slijtage van dragende delen te verhogen, de stabiliteit van lagerprecisie te handhaven, de levensduur te verlengen, moet dragende staal zeer goede slijtageweerstand zijn.

Iii. Hardheid

De hardheid is een van de belangrijke kwaliteit van de lagerkwaliteit, die een indirecte invloed heeft op de contactvermoeidheidssterkte, slijtvastheid en elasticiteitsgrens. Het dragen van staal in de toepassing van de hardheid van individuele om de hrc61 ~ 65 te bereiken, het vermogen om een ​​hoge mate van contactvermoeidheid en slijtvastheid te bereiken.

Iv. Roestwerende prestaties

Om lageronderdelen en afgewerkte producten te vermijden tijdens het verwerken, hosten en gebruiken van het proces van corrosie-roest, dient u op aanvraag van lagerstaal een goede roestbestendige werking te hebben.

V. Verwerkingsprestaties

Lager onderdelen in het verbruiksproces, om veel koude, hete verwerkingsprocessen door te maken, om te voldoen aan een kleine hoeveelheid, hoge efficiëntie, hoge kwaliteitsverzoek, moet dragend staal goede verwerkingsprestaties hebben. Bijvoorbeeld koude, thermovormende eigenschappen, snijprestaties, hardbaarheid enzovoort.

Lager staal Naast het bovenstaande basisverzoek, moet ook bereiken dat de chemische samenstelling geschikt is, de externe organisatie gemiddeld, niet-metalen hulpstof minder, uiterlijk uiterlijk van de tekortkomingen van de specificatie en het uiterlijk van decarbonisatie laag niet hoger is dan de reguliere concentratie en andere verzoeken.