Wereldwijde vraag naar lagers en marktoverzicht

- Sep 03, 2019-

Wereldwijde vraag naar vraag en marktoverzicht

Lagers zijn essentieel in de meeste apparaten die beweging vereisen, van eenvoudige huishoudelijke artikelen tot complexe zware industriële machines. Wereldwijd is de vraag naar lagers het afgelopen decennium gestegen en er wordt verwacht dat de vraag de komende jaren gestaag zal toenemen.

Volgens een studie van The Freedonia Group Inc. werd verwacht dat de wereldmarkt met ongeveer 7,3% zou groeien om eind 2018 $ 104,5 miljard te bereiken. Ik rapporteerde hierover ongeveer 3 jaar in deze post. Nu, een paar jaar later, hoe presteert de markt en waar gaat deze naartoe?

Belangrijke markten die een constante jaarlijkse stijgende vraag naar lagers hebben geregistreerd, zijn Noord-Amerika en Azië / Pacific. West-Europa kende een daling van 2,2% in de vraag voor de periode tussen 2008 en 2013, maar het boekte een positieve verbetering van 4,3% voor de periode tussen 2013 en 2018. China zal bijdragen aan bijna 50% van de wereldwijde jaarlijkse vraag als gevolg van de marktvooruitgang van het land en een BBP dat boven het wereldgemiddelde ligt.

De belangrijkste factoren die bijdragen tot deze winst zijn de groei van de duurzame goederenoutput en gezonde bruto vaste investeringen als gevolg van verbetering van de economische wereldomstandigheden. Veranderingen in technologie zoals complexe ontwerpen van lager-gebruik apparatuur en de hoge energiekosten drukken de waarde hoger omdat meer klanten het een meer gezonde investering zullen zien om efficiënte lagers te kopen.

Volgens Grand View Research, Inc. zal de wereldmarkt voor lagers in 2025 rond de $ 172,2 miljard zijn. Toename van de vraag naar bedrijfsvoertuigen zal de vraag in de automobielsector wereldwijd doen stijgen. Fabrikanten in deze sector investeren veel in onderzoek en ontwikkeling om superieure lagers te bedenken in een zeer competitieve omgeving.

Grote groeimogelijkheden in deze markt zullen worden geboden door de behoefte aan slimme lagers, met sensoren in lagers en smeertechnologie. Dit is duidelijk in de windturbine-industrie, waar veel vraag is naar kosteneffectieve lagers die minder smering vereisen. Veel bedrijven komen met producten die minder lagers vereisen die zich vertalen in lagere onderhoudskosten en een langere levensduur van het product.

De komende jaren zullen rollagers het grootste productsegment worden en kogellagers inhalen vanwege hun vermogen om zwaardere lasten te dragen en schokken te weerstaan. De vraag naar versnellingsbakken, deuren, kantelmechanismen en schokdempers zal het lucht- en spoorsegment de snelste groei laten zien met een samengestelde jaarlijkse groeivoet (CAGR) van meer dan 8%. Tijdens de voorspellingsperiode tot 2025 zal de regio Azië-Pacific, waaronder China, Japan en India, het snelst groeien met een CAGR van meer dan 5% als gevolg van snelle infrastructuurontwikkeling en industrialisatie.

Voor meer informatie, pls email naar: info@jxtcbearing.com