Hoe moeten lagers worden opgeslagen wanneer ze niet in gebruik zijn?

- Jun 08, 2020-

Hoe moeten lagers worden opgeslagen wanneer ze niet in gebruik zijn?

finished-gearboxes-for-wind-turbines-in-an-industrial-warehouse-FactoryDit zijn vele redenen voor het dragen van mislukking, maar opslagproblemen kunnen problemen veroorzaken voordat uw onderdelen ooit in uw toepassing worden geïnstalleerd. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u deze onderdelen goed opslaat om optimale prestaties te garanderen.

De sleutel tot een goede lageropslag is om elke blootstelling van de onderdelen aan schadelijke factoren zoals vocht, stof en te hoge temperaturen te beperken. Veel van deze factoren zijn afhankelijk van de toestand van uw opslagruimte. Droge planken die op kamertemperatuur blijven zijn het beste voor deze taak, vooral voor alle lagers die gebruik maken van een vet dat kan degraderen bij hoge hitte.

Aanbevolen opslagtemperaturen kunnen variëren op basis van de fabrikant, dus neem contact op met hen of uw dragende leverancier voor meer informatie als deze niet op de verpakking staat vermeld. Het is ook belangrijk om deze onderdelen in hun verpakking te houden terwijl ze niet in gebruik zijn. Het bedekken van deze onderdelen tijdens de opslag zal helpen voorkomen dat los vuil of ander vuil in de lagers terecht komt.

Naast de opslagomstandigheden is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat zowel de verpakking als de onderdelen zelf zorgvuldig worden behandeld. Eventuele scheuren in de verpakking zal toestaan verontreinigingen om hun weg te maken in de lagers. Om dit te voorkomen, zorg ervoor dat uw lagers verpakt te houden totdat u ze naar de installatie site.

Voor meer informatie, pls e-mail naar:info@jxtcbearing.com//whatsapp:008613559751737