Hoe moeten lagers worden opgeslagen als ze niet worden gebruikt?

- Aug 25, 2020-

Hoe moeten lagers worden opgeslagen als ze niet worden gebruikt?

finished-gearboxes-for-wind-turbines-in-an-industrial-warehouse-FactoryEr zijn vele redenen voor lageruitval, maar opslagproblemen kunnen problemen veroorzaken voordat uw onderdelen ooit in uw toepassing worden geïnstalleerd. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u deze onderdelen op de juiste manier opbergt om optimale prestaties te garanderen.

De sleutel tot een goede opslag van lagers is om de blootstelling van de onderdelen aan schadelijke factoren zoals vocht, stof en te hoge temperaturen te beperken. Veel van deze factoren zijn afhankelijk van de staat van uw opslagruimte. Droge planken die op kamertemperatuur blijven, zijn het beste voor deze taak, vooral voor lagers die een vet gebruiken dat kan worden afgebroken bij hoge temperaturen.

De aanbevolen opslagtemperaturen kunnen per fabrikant verschillen, dus raadpleeg hen of uw lagerleverancier voor meer informatie als dit niet op de verpakking staat aangegeven. Het is ook belangrijk om deze onderdelen in hun verpakking te bewaren als ze niet worden gebruikt. Door deze onderdelen tijdens opslag af te dekken, wordt voorkomen dat los vuil of ander vuil in de lagers terechtkomt.

Naast de bewaarcondities is het ook belangrijk ervoor te zorgen dat zowel de verpakking als de onderdelen zelf zorgvuldig worden behandeld. Door eventuele scheuren in de verpakking kunnen verontreinigingen in de lagers terechtkomen. Om dit te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat uw lagers omwikkeld blijven totdat u ze naar de installatieplaats brengt.

Voor meer informatie over onze producten en prijs, stuur een e-mail naar:info@jxtcbearing.comWechat / whatsapp: +8613559751737