Hoe uw dragende investering te beschermen Deel 1

- Mar 07, 2019-

Hoe uw dragende investering te beschermen

Inspectie en onderhoud zijn belangrijk om de prestaties te handhaven, de levensduur te verlengen, downtime te voorkomen en de total cost of ownership te bevorderen.

Peilinginspectie en onderhoud zijn niet alleen belangrijk om de levensduur van de lager te verlengen, maar ook om operationele downtime te voorkomen, wat kostenbesparingen bevordert en de totale eigendomskosten voor uw bedrijf verlaagt. Dit is vooral het geval als de bedrijfsomgeving wordt blootgesteld aan zware omstandigheden of zich in een afgelegen gebied bevindt. Maar waar uw activiteiten ook zijn, de maatregelen die u invoert om uw lagers te beschermen, zullen hun vruchten afwerpen omdat u vroegtijdige vermoeidheid voorkomt en de levensduur ervan verlengt.

Vroege lagerschade is grotendeels toe te schrijven aan ontoereikende behandeling of onderhoud. De meeste storingen zijn te wijten aan een relatief klein aantal problemen die vaak voorkomen kunnen worden, zoals smering, montage, lagering en installatie en milieukwesties. Dit zijn de belangrijkste tegenmaatregelen die een operator moet nemen om downtime en lagerschade in missiekritieke apparatuur te voorkomen.