Lug Vs. Lugless Bearing s: Hoe vergelijken ze?

- Aug 05, 2019-

Lug versus Lugless lagers: hoe vergelijken ze?

Uw motorlagers zullen een grote invloed hebben op de prestaties van uw motor. Daarom moet u ervoor zorgen dat u de juiste lagers voor uw motor kiest.

Er zijn veel verschillende keuzes voor u beschikbaar. Een van de dingen waar u aan moet denken, is of u de voorkeur geeft aan wiellagers of wiellagers.

Wielloze lagers worden het meest gezien in nieuwere motoren. Deze lagers zijn een stuk goedkoper, wat betekent dat ze de kosten van een motor laag kunnen houden.

Dat gezegd hebbende, wiellagers zijn nog steeds de meest voorkomende optie. In feite hebben consumenten veel verschillende keuzes als het gaat om gesjouwde lagers. Het is mogelijk om een motor te kopen met "SmartLug" -lagers, die een ultra-efficiënt auto-gelokeerd ontwerp zijn.

Wat als u een motor kunt kiezen die met of zonder lagering wordt gebruikt? Als je topprestaties wilt, is een wielmotor de beste keuze. Dat gezegd hebbende, motorloze motoren zijn meestal ontworpen met het oog op prestaties.

Het is belangrijk dat u uw opties goed vergelijkt. U wilt ervoor zorgen dat elk onderdeel in uw motor werkt zoals het hoort. Doe geen aankopen totdat u zeker weet wat u wilt.

Voor meer informatie, pls email naar: info@jxtcbearing.com