Opnieuw ontworpen gemonteerde kogellagers

- Jun 29, 2020-

Opnieuw ontworpen gemonteerde kogellagers

SKF Mounted BearingsJXINBearing heeft een nieuw opnieuw ontworpen productlijn van gemonteerde kogellagers met gietijzeren behuizingen van de industriestandaard inch-serie in verschillende uitvoeringen, JXINBearing-inch of metrische inzetlagers en verschillende asvergrendelingsmethoden gelanceerd. Deze gemonteerde lagerunits zijn geschikt voor een breed scala aan lichte en middelzware industriële toepassingen, waaronder transportsystemen, ventilatoren en luchtbehandelingsapparatuur, en vergelijkbare machines in verschillende industrieën.

Er zijn vier robuuste gietijzeren behuizingen geïntroduceerd: kussenblokeenheden (P 2 B, P 2 BL en P 2 BM-serie), {{4}} vierkante boutflenseenheden (F {{4}} B en F {{4}} BM-serie), 2 - bout ovale flenseenheden (F 2 B serie) en getapte basiseenheden (P 2 BT-serie). Alle behuizingen voldoen aan de dimensionale normen van de ABMA (American Bearing Manufacturers Association) inch-serie en hun solide constructie voegt kracht toe en bevordert de stabiliteit tijdens het gebruik. De behuizingen in een assortiment boormaten worden voorgesmeerd geleverd en met smeernippels voor nasmering. Behuizingen passen gemakkelijk op een schacht. Stelschroef, excentrische of concentrische asvergrendelingsmechanismen kunnen worden gespecificeerd.

Alle behuizingen voldoen aan de dimensionale normen van de ABMA (American Bearing Manufacturers Association) inch-serie en hun solide constructie voegt kracht toe en bevordert de stabiliteit tijdens het gebruik. De behuizingen in een assortiment boormaten worden voorgesmeerd geleverd en met smeernippels voor nasmering. Behuizingen passen gemakkelijk op een schacht. Stelschroef, excentrische of concentrische asvergrendelingsmechanismen kunnen worden gespecificeerd.

Deze gemonteerde units integreren uitsluitend hoog ontwikkelde, JXINBearing-merkkogellagers (inch of metrisch). Hun raceways zijn geslepen en aangescherpt om precisie, stil lopen en hogere snelheden te bieden. Een kooi van gevormd glasvezelversterkt polyamide zorgt voor duurzaamheid. Bovendien zijn de buitendiameter van het lager en de binnendiameter van de behuizing uniek rond gemaakt, waardoor het lager in de behuizing kan draaien en eventuele fouten bij de initiële uitlijning tijdens de installatie worden gecompenseerd.

Deze gemonteerde kogellagers bieden oplossingen voor uiteenlopende montageoppervlakken, belastingsvereisten, asafmetingen en maatvereisten, zowel in OEM- als aftermarket-toepassingen. Er kunnen op maat gemaakte lagerproducten worden ontwikkeld.

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar:info@jxtcbearing.com//whatsapp:008613559751737