Soepele operator

- Nov 25, 2019-

Soepele operator

Hoe perfect sferisch de interne lagers ook zijn, de uiteindelijke prestaties van een mechanisch apparaat of product zijn afhankelijk van de consistentie van het lagervet. Het is een nauw verweven onderlinge afhankelijkheid - lagering en vet - dat veel bedrijven over het hoofd zien, met name gericht op de duurdere component waarvan het meest identificeerbare kenmerk een van precisie is.

Maar net zoals lagers kunnen worden gemeten in termen van tolerantie bij het beoordelen van de toepassingen, heeft de consistentie van het lagervet zijn eigen bepalende metriek: penetratieniveau . (Velen nemen aan dat het viscositeit is , maar dat verwijst naar de consistentie van de olie.)

Inzicht in welk penetratieniveau van vet de meest geschikte omgeving voor een bepaald kogellager biedt, is van cruciaal belang voor het optimaliseren van de prestaties van uw product. Om u te helpen bij het doornemen van de belangrijkste overwegingen, nodigen wij u uit om onze whitepaper 'Lager vetconsistentie' te lezen, waarin wordt ingegaan op:

  • Vetpenetratie

  • Vergelijking en meting van bewerkte en onbewerkte penetratie

  • Kanalisatievet eigenschappen

  • Consistentie en de impact ervan op corrosie

Meer informatie over onze producten en offerte, stuur een e-mail naar: info@jxtcbearing.com