Roestvrij staal en zelf uitlijnende lineaire kogellagers

- Jun 22, 2020-

Roestvrij staal en zelf uitlijnende lineaire kogellagers


LM76-New-DesignElectroless-Nickel-Pillow-Block-and-ETX-Scraper-SealSmeert roestvrij staal en zelf-uitlijnende lineaire kogellagers zijn nog nooit zo eenvoudig geweest. "New Design" kussen blokken en flens blokken van LM76, zijn voorzien van een smering montage, en een uitlijning set schroef in de kussen blokken en flens blokken, en de roestvrijstalen en zelf uitlijnende lineaire lagers worden gewijzigd door het hebben van een uitlijning vlakke grond op de buitenste schil van de lagers en het boren van een gat door de buitenste schil. Smeermiddelen kunnen vervolgens direct binnen lineaire kogellagerrassen worden gepompt zonder het lager uit de as te hoeven verwijderen. De Pillow and Flange Blocks zijn ook ontworpen om een ingekapselde ETX Scraper Seals te huisvesten die voorkomt dat verontreinigingen in het lager komen en het smeermiddel in het lager vasthouden.

Deze "New Design" kussen blokken zijn verkrijgbaar in gesloten enkel-en dubbellager modellen voor inch formaat assen van 0,5 tot 2,00-inch. en de flens blokken zijn verkrijgbaar in enkele en dubbele lager modellen voor inch formaat assen van 0,5 tot 1,25-inch.

Deze "New Design" kussen blokken zijn verkrijgbaar in onbehandeld aluminium of met een FDA / USDA / 3A-Dairy compliant corrosiebestendige Electroless Nickel coating. Bij gebruik met een FDA/USDA/3A-Dairy compliant smeermiddel zijn het kussenblok en flensbloklagercombinaties ideaal voor: Voedselverwerking, behandeling en verpakking, bottelen, farmaceutische productie en verpakking, medische testen of patiëntbehandeling, en andere toepassingen waarbij er corrosieve of besmettingsvloeistoffen zijn (bijvoorbeeld vruchtensappen, biologische producten, enz.), of bij reiniging met stoom en/of bijtende chemicaliën nodig is. LM76 produceert ook PTFE, gevulde PTFE, keramische lager opties, evenals precisie shafting.

Voor meer informatie, pls e-mail naar:info@jxtcbearing.com//whatsapp:008613559751737