Kegellagers

- Jan 06, 2020-

Kegellagers

JXIN-Bearings kondigt aan dat het een gloednieuwe productlijn van koolstofarme stalen kegellagers heeft toegevoegd als aanvulling op zijn bestaande lijn kwaliteitsproducten.

JXIN-Bearings levert kwaliteitsconische rollagers met snelle levertijden met een product dat volledig uitwisselbaar is met dat van grote lagerfabrikanten tegen een voordelige prijs.

Deze lagers bestaan uit vier basiscomponenten: de kegel (binnenring), de kom (buitenring), taps toelopende rollen en een kooi (rolhouder). De kegel, beker en rollen dragen de lading terwijl de kooi spaties ophoudt en houden de rollen op de kegel. De kegel, rollen en kooi worden het kegelsamenstel genoemd. Er zijn afzonderlijke beker- en kegelcomponenten beschikbaar, evenals de complete montage.

Hoewel doorgeharde lagers geleidelijk de voorkeur zijn geworden in zware commerciële toepassingen voor vrachtauto's, levert JXIN Bearings zowel doorgeharde als doorgeharde kegellagers. Het verschil is dat Through-Hardened een consistente hardheid heeft in de hele component en Case-Hardened heeft een oppervlakteharding gecombineerd met een stevige, flexibele kern. Case Hardened wordt alleen op speciaal verzoek geleverd.

De voordelen van deze taaie kegellagers zijn dat ze dimensionele stabiliteit bieden onder zware belastingen, een lange levensduur in zware en vervuilde omgevingen, een duurzame stalen kooi en dimensioneel uitwisselbaar zijn met producten van andere grote lagers.

Kegellagers worden gebruikt voor zware toepassingen met gematigde snelheid. Typische toepassingen die zullen profiteren van deze duurzame lagers zijn landbouw-, constructie- en mijnbouwapparatuur, verschillende assystemen, transportvoertuigen, versnellingsbak, motormotoren, reductoren en meer.

Er is een breed scala aan inch- en metrische maten beschikbaar. De standaard papierformaten zijn: ID 15-240 mm of 0,59-9,45 inch tot OD 35-40 mm of 1,38-15,75 inch. De meeste standaard industriële maten zijn beschikbaar in inch en metrisch. Aangepaste formaten zijn ook beschikbaar op speciaal verzoek. Raadpleeg een AST-verkoopspecialist voor grotere maten en beschikbaarheid.

Meer informatie over onze producten en quote.pls e-mail naar: info@jxtcbearing.com