Utah'18 St. 4: Jasper Philipsen wint foto Finish In Salt Lake City

- Aug 13, 2018-

SALT LAKE CITY, UTAH (Aug. 10, 2018)-Jasper Philipsen (BEL) van Hagens Berman Axeon pakte de regel in een spannende foto finish om te winnen van fase 4, gepresenteerd door Zions Bank aan de Larry H. Miller Tour of Utah. In een snel en woedend circuit race in het centrum van Salt Lake City beweerde de 20-jarige Belgische zijn eerste overwinning in de Verenigde Staten in een tijd van 2 uur en 35 seconden.

-Foto's door Darrell parken, woorden door ronde van Utah-TOU2018S4-Sepp-Kuss-Start-3852.jpg

"Ik had nooit een groter resultaat in de VS vóór"zei Philipsen, die een nauwe tweede donderdag in Layton op fase 3 gepresenteerd door Amerika eerste kredietunie eindigde."Na gisteren begon ik te geloven erin. Vandaag kwam alles samen. Slechts een paar millimeter, die een verschil weer maakte, en ik ben blij dat het aan mijn kant vandaag."

In een hard bevochten sprint, tweevoudig Tour of Utah etappewinnaar Travis McCabe (USA) van UnitedHealthcare Pro Cycling Team nam tweede plaats, een band-breedte verschil met een overwinning. Trek-Segafredo Kiel Reijnen (USA), die heeft won etappes in de ronde van Utah in 2015 en 2016, eindigde als derde.

Algemene race leider Sepp Kuss (USA) van Team LottoNL-Jumbo eindigde 10e en behouden van de Larry H. Miller groep bedrijven algemene leiderstrui. Met kleine veranderingen in het algemeen klassement bleef Kuss een 19 seconden voorsprong op zijn teamgenoot, Neilson Powless (USA) en een marge van 25 seconden om boven te houden Tejay van Garderen (USA) van BMC Racing Team.

TOU2018S4-Lotto-Jumbo-on-the-front-6757.jpg

Enorme drukte bleek langs de 68,4-mijl cursus, inclusief Reservoir Park in de buurt van de Universiteit van Utah en onder de iconische Eagle poort op State Street leidt tot de Utah State Capitol. De 108 renners aangepakt 10 ronden van het centrum circuit van 6,8-mijl voor een totaal van 5.500 voeten van hoogte krijgen. Een groepje van 15 renners ontsnapte onmiddellijk, maar Team LottoNL-Jumbo gecontroleerd het tempo om de afgescheiden dicht te houden. De warme temperaturen en de niet aflatende veranderingen in het profiel van de race nam zijn tol op het veld, met 57 renners afwerking in de hoofdgroep.

"Dit is mijn tweede keer in een race circuit centrum in Salt Lake City en ik denk dat beide keren hier dat de drukte zijn super indrukwekkend. Je kunt niet vragen om een betere achtergrond "genoemde Reijnen."We willen op een show voor de fans. Het is veel leuker voor ons als iedereen uit juichen ons op. We zeker racen op 110 procent wanneer we het circuit weten zoals wij vandaag deden."

TOU2018S4-downhill-turn-4134.jpg

McCabe begon zijn sprint eerst op de bergop Sleep op North Main Street, maar Philipsen was in staat om hem te vangen. De twee dueled aan het einde met het gooien van een fiets voor het afdichten van de deal voor Philipsen. Slechts een dag eerder, het was McCabe die Philipsen aan de lijn beat.

"Jasper (Philipsen) got me op de lijn, het naar beneden kwam aan een fiets afstand. Ik vond het behoorlijk spannend voor iedereen om naar te kijken wanneer u race voor 115 k (kilometer) en het komt tot 15 millimeter. Dat is hoe het is. (I'm) blij met tweede plaats "zei McCabe, die bleven houden de Utah Sport Commissie Sprint trui.

TOU2018S4-Capital-4299.jpg

Zeer actief in de afgescheiden voor de tweede dag op rij, Australische Jonny Clarke van UnitedHealthcare Pro Cycling Team werd bekroond met de Larry H. Miller dealers meest agressieve Rider trui. Ook in de afgescheiden, werd Utah-native Taylor "TJ" Eisenhart van Holowesko-Citadel p/b Arapahoe middelen verkozen tot de Amerika eerste kredietunie Fan Favoriete, in de categorie van de meest trendy. Powless bleef in de trui WCF Insurance beste jonge renner.

TOU2018S4-Finish-Climb-4366.jpg

Fase 5 gepresenteerd door Health van de Universiteit van Utah op zaterdag 11 Aug., begroet de terugkeer van de beruchte "Koningin fase," met 9,975 voeten van hoogte krijgen. De voorlaatste dag van de Tour of Utah zal functie 94.8 mijl (152.6 km) van het racen van een doorstart op Canyons dorp in Park City naar de handtekening finish bergop Snowbird Resort.

Het glooiende terrein van Summit County bevat een vroege KOM op het Jordanelle Reservoir, een sprint op Wolf Creek Ranch en een twee-mijl stuk van vuil weg op democraat Alley. De route gaat vervolgens via historische Park City voor een tweede lijn van de sprint van de dag en de beklimming van de categorie 1 KOM bij praetorio Pass. Een zinderende 15 mijl afdaling van grote Cottonwood Canyon leidt tot de Salt Lake Valley hieronder en een korte traverse langs Wasatch Boulevard. Dan is het aan de Hors categorie klim weinig Cottonwood Canyon, de handtekening zes mijl strijd over gradiënten van acht tot 12 procent naar de finish in Snowbird Resort. De race is voltooid op Snowbird Resort 11 keer en slechts tweemaal heeft de winnaar van de etappe van de winnaar jersey gedragen aan het einde van de week.

De Larry H. Miller Tour of Utah is gratis aan alle toeschouwers, professionele fietsen een van de meest unieke professionele sport in de wereld vandaag maken. De Tour of Utah blijft een 2.HC-rated podium race op de UCI America Tour, waardoor het een van de beste evenementen voor professionele wielerploegen in Noord-Amerika. Het is ook een van de prominente weg fietsen gebeurtenissen, die ook deel uitmaakt van Verenigde Staten de Pro Road fietstocht.