Wat zijn mogelijke zorgen voor lagers die worden gebruikt in omgevingen met hoge temperaturen?

- Jun 03, 2020-

Wat zijn mogelijke zorgen voor lagers die worden gebruikt in omgevingen met hoge temperaturen?

Background of metal bearings. Close up.Afhankelijk van de toepassing kunnen uw lagers beter tegen de hitte worden gebouwd. Omgevingen met hoge temperaturen kunnen lagers veroorzaken zonder de juiste warmtestabilisatie. Hoewel een standaardlager doorgaans temperaturen tot 300 ° Fahrenheit aankan, kan alles wat hoger is leiden tot een reeks problemen die de effectiviteit en de algehele levensduur van uw lagers kunnen beïnvloeden.

Een van die problemen is dat extreme hitte extra slijtage aan uw onderdelen kan veroorzaken. Dankzij de effecten op de microstructuur van dragende materialen kan overtollige warmte de geschatte levensduur van een lager verkorten. Dit is vooral problematisch omdat de wrijving die ontstaat tijdens het roteren van het lager, nog meer warmte creëert, wat op zijn beurt de milieueffecten van uw toepassing nog prominenter maakt voor onjuiste lagers. Door de effecten van hitte op metaal kunnen ook onbehandelde lagers uitzetten. Dit proces kan uw onderdelen vervormen, waardoor de spelingen kunnen worden vastgedraaid en uiteindelijk het onderdeel kan vastlopen en niet meer werkt.

Lagerafdichtingen vereisen ook een goede stabilisatie voor omgevingen met hoge temperaturen. Traditionele rubberen afdichtingen en andere onjuiste onderdelen kunnen ervoor zorgen dat lagervet de olie vrijgeeft. Door deze zuivering kan de olie in andere componenten van uw toepassing of producten lekken, wat kan leiden tot besmetting en andere ongewenste, kostbare bijwerkingen. Het vet zelf kan ook een probleem vormen. Net als standaardlagers is een typisch vet effectief tot 300 graden, maar het verwijdert alle oliën bij hogere temperaturen. Zodra het vet opdroogt, zullen uw lagers meer wrijving verdragen en sneller afbreken dan verwacht.

Naast problemen die kunnen leiden tot verslechtering en defecten van onderdelen, zijn er nog andere manieren waarop hoge temperaturen uw lagers kunnen beïnvloeden. Warmtebehandelde lagers compenseren bijvoorbeeld de toevoeging van wrijvingsgerelateerde warmte door te werken met lagere toerentallen dan standaardlagers. Dit betekent dat u rekening moet houden met de RPM's van lagers voor hoge temperaturen als uw toepassing op hogere snelheden draait.

Omgevingen met hoge temperaturen kunnen ook vragen om zachtere metalen om het staal te stabiliseren tijdens warmtebehandeling. Terwijl dit proces uw lagers voorbereidt op extreme hitte, verhoogt de lagere staalhardheid de kans op verhoogde slijtage bij hogere snelheden. Een goede laadondersteuning is ook van cruciaal belang. Hogere bedrijfstemperaturen ondersteunen lagere belastingen, dus het kan waardevol zijn om een ​​materiaal met een hoger natuurlijk temperatuurbereik te identificeren en te gebruiken.

For more infomation,pls email to : info@jxtcbearing.com//whatsapp:008613559751737