Wat zijn lagers met dunne secties?

- Jun 08, 2020-

Wat zijn lagers met dunne secties?

thin-section-imageZoals je misschien al geraden had, zijn lagers met dunne secties precies zoals hun naam doet vermoeden: dun. Deze onderdelen hebben een compact ontwerp dat resulteert in een dunner, lichter product dan andere soorten lagers. Dientengevolge zijn lagers met dunne secties zeer gunstig voor industrie├źn die vaak te maken hebben met beperkte toepassingsruimte en continue, hoogwaardige prestaties vereisen, zoals medische apparatuur, toepassingen voor voedselverwerking en zelfs satellieten.

Hoewel dun, zijn er verschillende variaties van doorsneden en afmetingen beschikbaar voor lagers met dunne secties voor specifieke toepassingen. Ongeacht de grootte zijn deze onderdelen lichter in vergelijking met andere lageropties. Afhankelijk van de behoeften van uw toepassing, kunt u kiezen uit verschillende stijlen van lagers met dunne profielen. Deze omvatten radiale, hoekige en vierpuntscontactlagers met dunne secties.

De verscheidenheid aan beschikbare lagers met dunne secties stelt gebruikers in staat te profiteren van multi-load-mogelijkheden en hoge stijfheid zonder extra gewicht toe te voegen of te veel ruimte in te nemen in een toepassing. Er zijn ook meerdere materiaalopties, zoals 52111 verchroomd staal, 440 C-roestvrij staal en M-50 gereedschapsstaal, evenals dunne, dichte verchroomde opties. Een ander groot voordeel van deze onderdelen is dat ze doorgaans kortere doorlooptijden hebben dan andere lagerstijlen, met doorlooptijden van slechts zes tot acht weken, afhankelijk van de fabrikant.

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar:info@jxtcbearing.com//whatsapp:008613559751737