Wat zijn dunne sectie lagers?

- Aug 25, 2020-

 

Wat zijn dunne sectie lagers?

thin-section-imageZoals u wellicht al geraden, dunne sectie lagers zijn precies zoals hun naam suggereert: dun. Deze onderdelen zijn voorzien van een compact ontwerp dat resulteert in een dunner, lichter product dan andere soorten lagers. Als gevolg hiervan zijn dunne sectielagers zeer gunstig voor industrieën die vaak te maken hebben met beperkte toepassingsruimte en continue kwaliteitsprestaties, zoals medische apparatuur, voedselverwerkingstoepassingen en zelfs satellieten.

Hoewel dun, zijn er verschillende variaties van dwarsdoorsnedes en maten beschikbaar voor dunne sectie lagers om specifieke toepassingen te passen. Ongeacht de grootte, deze onderdelen zijn lichter in gewicht in vergelijking met andere lager opties. Afhankelijk van de behoeften van uw toepassing, u kiezen uit verschillende stijlen van dunne sectie lagers. Deze omvatten radiale, hoekige en vierpuntspuntige dunne sectielagers.

De verscheidenheid aan beschikbare dunne sectie lagers stelt gebruikers in staat om te profiteren van multi-load mogelijkheden en hoge stijfheid zonder extra gewicht toe te voegen of te veel ruimte in te nemen in een toepassing. Er zijn ook meerdere materiaalopties, zoals 52111 chroomstaal, 440 C roestvrij staal en M-50 gereedschapstaal, evenals dunne dichte verchroomde beplatingsopties. Een ander groot voordeel van deze onderdelen is dat ze meestal kortere doorlooptijden dan andere lager stijlen, met turnaround ramen zo kort als zes-tot-acht weken, afhankelijk van de fabrikant.

Voor meer informatie over onze producten en prijs, pls e-mail naar:info@jxtcbearing.comWechat/whatsapp: +8613559751737