ZrO2 Zirconia Keramische Radiale kogellagers

- Jun 22, 2020-

ZrO2 zirconia keramische radiale kogellagers


Lm76- ZrO2-Ceramic-Ball-BearingsLM76 heeft aangekondigd de release van hun nieuwe lijn van Radial Ball Bearings met ZrO2 (Zirconia) Keramische ballen. Als aanvulling op het brede assortiment lineaire lagers van LM76, dat voldoet aan de FDA/UDSA/3A Dairy, evenals lineaire lagers voor extreme omgevingen; ze hebben Deep Groove lagers die radiale en axiale belastingen tegemoet te komen, Hoekige Contact lagers voor gelijktijdige behandeling radiale en axiale belastingen, Sferische lagers die zelf uitlijnen, en Thrust Lagers voor hoge axiale belastingen. Elk van de vier typen metrische lagers zijn verkrijgbaar in een breed scala maten.

De voordelen van ZrO2 keramische ballen zijn: FDA / USDA/ 3A Dairy / Bijtende washdown compliant, lichter dan stalen ballen en kan worden gebruikt bij extreme RPMs, ze weerstaan hogere belastingen zonder spalling, hebben een lagere wrijvingscoëfficiënt, zijn inert voor chemische stoffen, hebben geen magnetische handtekening, en zijn niet geleidend.

Met de toevoeging van deze radiale lagers met ZrO2 Keramische ballen LM76 is toegenomen "The Engineering Edge" het heeft in het verstrekken van lagers en componenten voor FDA / USDA, Medical, Bio / Pharma, Aerospace, Marine, en andere out-of-the-box toepassingen. Deze lagers hebben een werktemperatuurbereik van -80 tot 400°C, ze vervormen niet onder belasting en vereisen geen smering.

Voor meer informatie, pls e-mail naar: info@jxtcbearing.com//whatsapp:008613559751737