ZrO2 Zirconia keramische radiale kogellagers

- Jun 17, 2020-

ZrO2 zirconia keramische radiale kogellagers


Lm76- ZrO2-Ceramic-Ball-BearingsLM76 heeft de release aangekondigd van hun nieuwe lijn radiale kogellagers met ZrO2 (Zirconia) keramische ballen. Als aanvulling op het brede assortiment lineaire lagers van LM76 die FDA / UDSA / 3A Dairy-compatibel zijn, evenals lineaire lagers voor extreme omgevingen; Ze hebben diepgroeflagers toegevoegd die geschikt zijn voor radiale en axiale belastingen, hoekcontactlagers voor het gelijktijdig verwerken van radiale en axiale belastingen, sferische lagers die zichzelf uitlijnen en druklagers voor hoge axiale belastingen. Elk van de vier soorten metrische lagers is verkrijgbaar in een groot aantal maten.

De voordelen van ZrO2 keramische kogels zijn: FDA / USDA / 3A Zuivel / Caustic washdown-conform, lichter dan stalen kogels en kunnen worden gebruikt bij extreme toerentallen, ze zijn bestand tegen hogere belastingen zonder te spatten, hebben een lagere wrijvingscoëfficiënt, zijn inert voor chemicaliën, hebben geen magnetische handtekening en zijn niet geleidend.

Met de toevoeging van deze radiale lagers met ZrO2 keramische kogels heeft LM76 "The Engineering Edge" vergroot door lagers en componenten te leveren voor FDA / USDA, Medical, Bio / Pharma, Aerospace, Marine en andere out-of-the-box toepassingen. Deze lagers hebben een werktemperatuurbereik van -80 tot 400 ° C, ze vervormen niet onder belasting en vereisen geen smering.

LM76, opgericht in 1976, is een toonaangevende ontwerper / fabrikant van lineaire lagers, glijbanen en lineaire bewegingssystemen. LM76 staat bekend om zijn toonaangevende Minuteman Teflon Composite lineaire lagers. LM76 is een leverancier van lineaire precisie-assen: RC60, 300-serie roestvrij staal en keramische gecoate aluminium assen. LM76 biedt ook verschillende FDA / USDA-conforme lineaire lagers en glijbanen voor de voedselverwerkende, farmaceutische, medische en verpakkingsindustrie.

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar:info@jxtcbearing.com // whatsapp: 008613559751737