Kussenblok met aluminium behuizing FL

Lagerdragers met lagerhuis inbrengen Lagerdragers met vierkante behuizing invoegen Lagerdragers met ovalen behuizing invoegen Lagermodules met omgezette flensbehuizing Lagerdragers met ringhuis inbrengen Lagerdragers met oprolhuis inbrengen Lagerdragers met ophanging insteken ...

Productdetails

Kussenblok met aluminium behuizing FL gebruikte landbouwmachines, transportsystemen voor of bouwmachines, textielmachines, keramiekmachines

snelle details

image002.jpg


Korte introductie:

image004.jpg

Lagereenheden met lagerblokbehuizing invoeren
Lagerunits met vierkante behuizing plaatsen
Breng lagerunits in met ovale behuizing
Breng lagereenheden aan met geflensde ronde behuizing
Breng lagereenheden met ringbehuizing in
Lagerunits met opneemhuis plaatsen
Breng lagereenheden met hangerbehuizing in
Lagereenheden met hangende behuizing plaatsen
Breng lagereenheden aan met ovale behuizing die aangepast kunnen worden
Lagerunits met ingedrukte lagerblokbehuizing invoeren
Lagereenheden met andere behuizing plaatsen


Toepassing:

Kussenblok met aluminium behuizing FL zijn de meest gebruikte blokken in de productie-, mijnbouw- en constructie-industrie voor het monteren van zelfrichtende kogel- of sferische rollagers met adapterhulzen of cilindrische boringen. Ze zijn ontworpen voor gebruik op transportbanden, drogers, wegenbouwapparatuur, uitlooptafels, ventilatoren, brekers, hamermolens en vele andere zeer nauwkeurige, zware toepassingen. Het drukblok biedt een hoog draagvermogen voor radiale of gecombineerde radiale en drukbelastingen. Ze zijn ook handig voor montage en demontage. Het huismateriaal kan gegoten of nodulair gietijzer zijn en kan zowel expanderen als niet uitzetten. De hoofdcomponenten bestaan ​​uit een behuizing met 2 of 4 bouten, een adapterhuls, een drievoudige afdichtring en een zoekring.

voordelen:

image008.jpg


Data papier:


Producten tonen:


Productie afdeling:

image025.jpg


Klantenservice:

1. Er is geen vervanging voor beleefde en efficiënte klantenservice. JXTC weet dit en biedt ervaren en goed opgeleid personeel om een ​​snelle en betrouwbare reactie voor elke klant te garanderen.

2. Vanaf de eerste begroeting, via verzend- en volgorders, kunnen onze klanten er zeker van zijn dat we onze aandacht op zelfs de kleinste details richten. U krijgt het juiste product op de juiste specificaties, op tijd geleverd en tegen de afgesproken prijs.

3. Onze medewerkers zijn vriendelijk, beleefd en vooral responsief. Uw vragen en offertes worden snel beantwoord, uw transactie wordt efficiënt geïmplementeerd en uw product wordt op tijd verzonden.

4. Het is het beleid van JXTC Bearings om productkennis, applicatie- en engineeringexpertise, kwaliteitscontrole, consistente en vriendelijke klantenservice en kostenefficiënte, hoogwaardige producten te bieden.

FAQ:

C: Wilt u accepteren dat kleine orderposities worden geaccepteerd?

J: we vinden het leuk om samen op te groeien met al onze klanten, groot of klein, je zult groter en groter worden om bij ons te zijn.

C: Hoe lang is uw levertijd?

J: Het is volgens kwantiteit. Over het algemeen is het 1-3 dagen als de goederen op voorraad zijn. of het is 15-20 dagen als de goederen niet in voorraad zijn,

C: Wat veroorzaakt draaggeluid?

J: Het lagergeluid is een functie van zowel het lager als de manier waarop het wordt gebruikt. Sommige externe factoren die van invloed zijn op lagergeluid omvatten het smeermiddeltype, overmatige lagerbelasting en onjuiste installatie. Nadat de abnormale ruis is opgetreden, kunt u contact opnemen met onze technici. We helpen u de redenen te vinden en bieden de juiste oplossingen.

C: Wat is uw betalingsvoorwaarden?

A: 100% T / T-vooruitgang

B: 30% T / T vooraf. 70% tegen exemplaar van B / L (Voor grote bestelling)

C: 50% vooraf, het saldo moet worden betaald na het zien van de foto van de totale goederen.

D: Paypal

E: Western Union

F: Officiële bankrekening

Neem contact met ons op:

(Dongguan) Jiang Xin Technology Co., LTD

Kantoor: No.7 Shangfang Huanxi One Road, Zhouxi, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, China.
Contactpersoon: Peggy Li
E-mail: peggy@jxtcbearing.com / /info@jxtcbearing.com
Mobiel / Whatsapp / Wechat: 0086-13559751737
Tel: 0086-769-89878157
0086-769-83078237-809
Fax: 0086-769-22280149

Web: www.jxtcbearing.com

Hot Tags: kussenblok met aluminium behuizing fl, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like