Vierkante flens Pillow Block Bearing UCF

1. Blokkeerblok Inleiding: Hoofdkussenbloklager UCP- of NP-serie plunjer- / hoofdkussenbehuizingen: Geleverd met een volledig afgedicht lagerstuk in de behuizing en voorzien van een smeernippel om nasmering te vergemakkelijken. Het lagerinzetstuk heeft 2 stiftschroeven om aan te spannen tegen de as ...

Productdetails

Vierkante flens Kussenblok dragende UCF gebruikt voor landbouw, lichte textiel, mijnbouw, farmaceutische, chemische verwerking, drukwerk, verven, luchthaven, airconditioning en diverse soorten transport- en rolinrichtingen

snelle details

image002.jpg


Korte introductie:

1. Blokken blok introductie:
Hoofdkussenbloklager UCP- of NP-serie plunjer- / hoofdkussenbehuizingen: wordt geleverd met een volledig afgedicht lagerstuk in de behuizing en is voorzien van een smeernippel om nasmering te vergemakkelijken. Het lagerinzetstuk heeft 2 draadschroeven om het vast te zetten tegen de as nadat deze is aangebracht. De inserts (afzonderlijk verkrijgbaar) kunnen uit de behuizingen worden verwijderd voor toekomstige vervanging zoals vereist.
Het kussenblokkogellager bestaat uit een enkele rij diepgroefkogellagers met afdichtingen aan beide zijden en een bolvormig buitenoppervlak, en een behuizing, geschikt voor eenvoudige ondersteuning, op grote schaal gebruikt in verschillende mechanische uitrusting, in het bijzonder. landbouw, textiel en drukmachines.
2.STRUCTUUR: kussenblokhuis en kussenblok-inzetlager.
3.Typen: UCT-, UCF-, UCFC-, UCFL-, UCP-, UCP-, UCP.UCFL.UCPA.UCLP.UCPW.UCPX.UCFS.SekT-hoofdkussenblok.
4. Materiaal: Behuizing, grijs gietijzer. Lager, kogellagerstaal 100Cr6. Afdichting, rubber NBR.
5.Versie: huisvesting, geschilderd.


image004.jpg


Toepassing:

Kussenbloklager UCF zijn de meest gebruikte blokken in de productie-, mijnbouw- en constructie-industrie voor het monteren van zelfrichtende kogel- of sferische rollagers met adapterhulzen of cilindrische boringen. Ze zijn ontworpen voor gebruik op transportbanden, drogers, wegenbouwapparatuur, uitlooptafels, ventilatoren, brekers, hamermolens en vele andere zeer nauwkeurige, zware toepassingen. Het drukblok biedt een hoog draagvermogen voor radiale of gecombineerde radiale en drukbelastingen. Ze zijn ook handig voor montage en demontage. Het huismateriaal kan gegoten of nodulair gietijzer zijn en kan zowel expanderen als niet uitzetten. De hoofdcomponenten bestaan ​​uit een behuizing met 2 of 4 bouten, een adapterhuls, een drievoudige afdichtring en een zoekring.

voordelen:

1. Lage wrijving, bijna geruisloos en hoge rolsnelheid
2. Gemakkelijk te installeren
3. Eenvoudige structuur zorgt voor snelle apparatuur
4.Geoptimaliseerd intern ontwerp
5. Hoge belasting ratings
6. Verhoogde beperkende snelheid
7. Hoge sterkte bal geleid messing kooi
8. Hoge dimensionale en lopende nauwkeurigheid
9. Smal axiale spelingen of voorspanningen bereik
10. Universele facing in standaard

Data papier:

image009.jpg

Producten tonen:Productie afdeling:

image021.jpg


Klantenservice:

1. Er is geen vervanging voor beleefde en efficiënte klantenservice. JXTC weet dit en biedt ervaren en goed opgeleid personeel om een ​​snelle en betrouwbare reactie voor elke klant te garanderen.

2. Vanaf de eerste begroeting, via verzend- en volgorders, kunnen onze klanten er zeker van zijn dat we onze aandacht op zelfs de kleinste details richten. U krijgt het juiste product op de juiste specificaties, op tijd geleverd en tegen de afgesproken prijs.

3. Onze medewerkers zijn vriendelijk, beleefd en vooral responsief. Uw vragen en offertes worden snel beantwoord, uw transactie wordt efficiënt geïmplementeerd en uw product wordt op tijd verzonden.

4. Het is het beleid van JXTC Bearings om productkennis, applicatie- en engineeringexpertise, kwaliteitscontrole, consistente en vriendelijke klantenservice en kostenefficiënte, hoogwaardige producten te bieden.


FAQ:

C: Kan ik wat monsters krijgen en biedt u het monster gratis aan?
J: zeker, we sturen u graag monsters. Als we voorraad hebben, kunnen we u gratis monsters sturen.
En je hoeft alleen maar vracht te betalen. Als er geen voorraad is, moet u monsterkosten en vracht betalen
C: Kan de monsterprijs worden terugbetaald?
J: Als u een bestelling plaatst, kunnen we een deel van de monsterprijs, zelfs de volledige vergoeding aan u retourneren.
Het hangt ook af van de hoeveelheid bestelling en het type monster.

C: Wat is uw betalingsvoorwaarden?

A: 100% T / T-vooruitgang

B: 30% T / T vooraf. 70% tegen exemplaar van B / L (Voor grote bestelling)

C: 50% vooraf, het saldo moet worden betaald na het zien van de foto van de totale goederen.

D: Paypal

E: Western Union

F: Officiële bankrekening

Neem contact met ons op:

(Dongguan) Jiang Xin Technology Co., LTD

Kantoor: No.7 Shangfang Huanxi One Road, Zhouxi, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, China.
Contactpersoon: Peggy Li
E-mail: peggy@jxtcbearing.com / /info@jxtcbearing.com
Mobiel / Whatsapp / Wechat: 0086-13559751737
Tel: 0086-769-89878157
0086-769-83078237-809
Fax: 0086-769-22280149

Web: www.jxtcbearing.com

Hot Tags: vierkante flens kussen blok met ucf, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like