Roestvrijstalen hoofdkussenbloklager

1. Blokkeerblok Inleiding: Hoofdkussenbloklager UCP- of NP-serie plunjer- / hoofdkussenbehuizingen: Geleverd met een volledig afgedicht lagerstuk in de behuizing en voorzien van een smeernippel om nasmering te vergemakkelijken. Het lagerinzetstuk heeft 2 stiftschroeven om aan te spannen tegen de as ...

Productdetails

Roestvrijstalen Pillow Block Bearing gebruikt in auto, elektrische., Huishoudelijke apparaten, elektrische gereedschappen, fitnessapparatuur, motoren, medische apparaten, motorfietsen, textielmachines apparatuur, instrument, bouwmachines, rollend materieel landbouwmachines en diverse gespecialiseerde machines.

snelle details

image002.jpg


Korte introductie:

1. Blokken blok introductie:
Hoofdkussenbloklager UCP- of NP-serie plunjer- / hoofdkussenbehuizingen: wordt geleverd met een volledig afgedicht lagerstuk in de behuizing en is voorzien van een smeernippel om nasmering te vergemakkelijken. Het lagerinzetstuk heeft 2 draadschroeven om het vast te zetten tegen de as nadat deze is aangebracht. De inserts (afzonderlijk verkrijgbaar) kunnen uit de behuizingen worden verwijderd voor toekomstige vervanging zoals vereist.
Het kussenblokkogellager bestaat uit een enkele rij diepgroefkogellagers met afdichtingen aan beide zijden en een bolvormig buitenoppervlak, en een behuizing, geschikt voor eenvoudige ondersteuning, op grote schaal gebruikt in verschillende mechanische uitrusting, in het bijzonder. landbouw, textiel en drukmachines.
2.STRUCTUUR: kussenblokhuis en kussenblok-inzetlager.
3.Typen: UCT-, UCF-, UCFC-, UCFL-, UCP-, UCP-, UCP.UCFL.UCPA.UCLP.UCPW.UCPX.UCFS.SekT-hoofdkussenblok.
4. Materiaal: Behuizing, grijs gietijzer. Lager, kogellagerstaal 100Cr6. Afdichting, rubber NBR.
5.Versie: huisvesting, geschilderd.
Lagereenheden met lagerblokbehuizing invoeren
Lagerunits met vierkante behuizing plaatsen
Breng lagerunits in met ovale behuizing
Breng lagereenheden aan met geflensde ronde behuizing
Breng lagereenheden met ringbehuizing in
Lagerunits met opneemhuis plaatsen
Breng lagereenheden met hangerbehuizing in
Lagereenheden met hangende behuizing plaatsen
Breng lagereenheden aan met ovale behuizing die aangepast kunnen worden
Lagerunits met ingedrukte lagerblokbehuizing invoeren
Lagereenheden met andere behuizing plaatsen

Toepassing:

Roestvrijstalen Pillow Block Bearing gebruikt in auto, elektrische., Huishoudelijke apparaten, elektrische gereedschappen, fitnessapparatuur, motoren, medische apparaten, motorfietsen, textielmachines apparatuur, instrument, bouwmachines, rollend materieel landbouwmachines en diverse gespecialiseerde machines.


voordelen:

image006.jpg


Data papier:

image008.jpg


Producten tonen:Productie afdeling:

image021.jpg


Klantenservice:

1. Er is geen vervanging voor beleefde en efficiënte klantenservice. JXTC weet dit en biedt ervaren en goed opgeleid personeel om een ​​snelle en betrouwbare reactie voor elke klant te garanderen.

2. Vanaf de eerste begroeting, via verzend- en volgorders, kunnen onze klanten er zeker van zijn dat we onze aandacht op zelfs de kleinste details richten. U krijgt het juiste product op de juiste specificaties, op tijd geleverd en tegen de afgesproken prijs.

3. Onze medewerkers zijn vriendelijk, beleefd en vooral responsief. Uw vragen en offertes worden snel beantwoord, uw transactie wordt efficiënt geïmplementeerd en uw product wordt op tijd verzonden.

4. Het is het beleid van JXTC Bearings om productkennis, applicatie- en engineeringexpertise, kwaliteitscontrole, consistente en vriendelijke klantenservice en kostenefficiënte, hoogwaardige producten te bieden.

FAQ:

C: Wilt u accepteren dat kleine orderposities worden geaccepteerd?

J: we vinden het leuk om samen op te groeien met al onze klanten, groot of klein, je zult groter en groter worden om bij ons te zijn.

C: Hoe lang is uw levertijd?

J: Het is volgens kwantiteit. Over het algemeen is het 1-3 dagen als de goederen op voorraad zijn. of het is 15-20 dagen als de goederen niet in voorraad zijn,

C: Wat veroorzaakt draaggeluid?

J: Het lagergeluid is een functie van zowel het lager als de manier waarop het wordt gebruikt. Sommige externe factoren die van invloed zijn op lagergeluid omvatten het smeermiddeltype, overmatige lagerbelasting en onjuiste installatie. Nadat de abnormale ruis is opgetreden, kunt u contact opnemen met onze technici. We helpen u de redenen te vinden en bieden de juiste oplossingen.


Neem contact met ons op:

(Dongguan) Jiang Xin Technology Co., LTD

Kantoor: No.7 Shangfang Huanxi One Road, Zhouxi, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, China.
Contactpersoon: Peggy Li
E-mail: peggy@jxtcbearing.com / /info@jxtcbearing.com
Mobiel / Whatsapp / Wechat: 0086-13559751737
Tel: 0086-769-89878157
0086-769-83078237-809
Fax: 0086-769-22280149

Web: www.jxtcbearing.com

Hot Tags: RVS kussenblok lager, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China, gratis monster

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk