Waterpompaslager WS2407

De korte introductie van lagers van de waterpomp: lagerafdichtingen voor waterpompen zijn specifiek ontworpen voor toepassingen met waterpompen. De waterpomp is het hart van het autokoelsysteem, meestal een door een riem aangedreven centrifugaalpomp. De pomp circuleert koelmiddel door het hele systeem terwijl de ...

Productdetails

Waterpompaslager WS2407 met lage wrijving, vrijwel geruisloos en hoge rolsnelheid


snelle details

image002.jpg


Korte introductie:

De korte introductie van lagers van waterpomp:
Waterpomp-lagerafdichtingen zijn specifiek ontworpen voor toepassingen met waterpompen.

De waterpomp is het hart van het autokoelsysteem, meestal een door een riem aangedreven centrifugaalpomp. De pomp circuleert koelvloeistof door het systeem terwijl de motor draait. Als de aandrijfriem faalt, zal de waterpomp niet werken. Het is een van de redenen waarom het zo belangrijk is om altijd de status van de riem te controleren tijdens onderhoud.

De waterpomp gebruikt centrifugaalkracht om koelvloeistof naar buiten te sturen terwijl deze draait, waardoor koelmiddel continu vanuit het midden wordt aangezogen. De pompinlaat bevindt zich dicht bij het midden, zodat het koelmiddel dat uit de radiateur komt de pompschoepen raakt, die vervolgens het koelmiddel naar de buitenkant van de pomp slingeren om de motor in te gaan. Koelmiddel dat de pomp verlaat, stroomt eerst door het motorblok en de cilinderkop, dan door de radiator en uiteindelijk terug naar de pomp

Smering en afdichting
Het lager van de waterpomp keurt eens - tijdssmering goed, die ook een soort levensduursmering is. dus smeren heeft direct invloed op de levensduur van het lager. Meestal kan nr. 2 # of nr. 3 # smeervet voldoen aan de vereiste smering, de hoeveelheid moet 1/4 of 1/2 deel van de ruimte zijn. De fuction van de afdichtingen van de waterpompafdichting is om verontreinigingen, zoals stof of koelmiddeldamp, uit te sluiten met behoud van het smeermiddel.

Nauwkeurigheid
De tolerantie van het waterpomplager moet voldoen aan LIJST TWEE.
De grofheid van het waterpomplager moet voldoen aan LIJST DRIE.
De nauwkeurigheid van de omwenteling is niet meer dan 0,025 mm.

Montage
Bij het monteren van het lager in de behuizing, moet erop worden gelet dat het overbrengen van krachten door het balcomplement wordt voorkomen. het moet ook voldoende draagondersteuning bieden zonder ovaliteit in de loopbanen te veroorzaken. Strikt verbieden overbrengen druk door middel van de rol deel van het lichaam, stoten buiten moet voorkomen meer dan zwaar verwondt het lager, Circulariteit in water pomphuis een deel van de lichaamsholte wordt gedomineerd zijnde levend 10 μm, cilinder aantal graden 20 μm.


voordelen:

1. Lage wrijving, bijna geruisloos en hoge rolsnelheid
2. Gemakkelijk te installeren
3. Eenvoudige structuur zorgt voor snelle apparatuur
4.Geoptimaliseerd intern ontwerp
5. Hoge belasting ratings
6. Verhoogde beperkende snelheid
7. Hoge sterkte bal geleid messing kooi
8. Hoge dimensionale en lopende nauwkeurigheid
9. Smal axiale spelingen of voorspanningen bereik
10. Universele facing in standaard

Data papier:

image006.jpg


Producten tonen:
Productie afdeling:

image024.jpg


Klantenservice:

1. Er is geen vervanging voor beleefde en efficiënte klantenservice. JXTC weet dit en biedt ervaren en goed opgeleid personeel om een ​​snelle en betrouwbare reactie voor elke klant te garanderen.

2. Vanaf de eerste begroeting, via verzend- en volgorders, kunnen onze klanten er zeker van zijn dat we onze aandacht op zelfs de kleinste details richten. U krijgt het juiste product op de juiste specificaties, op tijd geleverd en tegen de afgesproken prijs.

3. Onze medewerkers zijn vriendelijk, beleefd en vooral responsief. Uw vragen en offertes worden snel beantwoord, uw transactie wordt efficiënt geïmplementeerd en uw product wordt op tijd verzonden.

4. Het is het beleid van JXTC Bearings om productkennis, applicatie- en engineeringexpertise, kwaliteitscontrole, consistente en vriendelijke klantenservice en kostenefficiënte, hoogwaardige producten te bieden.


FAQ:

C: Wilt u accepteren dat kleine orderposities worden geaccepteerd?

J: we vinden het leuk om samen op te groeien met al onze klanten, groot of klein, je zult groter en groter worden om bij ons te zijn.

C: Hoe lang is uw levertijd?

J: Het is volgens kwantiteit. Over het algemeen is het 1-3 dagen als de goederen op voorraad zijn. of het is 15-20 dagen als de goederen niet in voorraad zijn,

C: Wat veroorzaakt draaggeluid?

J: Het lagergeluid is een functie van zowel het lager als de manier waarop het wordt gebruikt. Sommige externe factoren die van invloed zijn op lagergeluid omvatten het smeermiddeltype, overmatige lagerbelasting en onjuiste installatie. Nadat de abnormale ruis is opgetreden, kunt u contact opnemen met onze technici. We helpen u de redenen te vinden en bieden de juiste oplossingen.

C: Wat is uw betalingsvoorwaarden?

A: 100% T / T-vooruitgang

B: 30% T / T vooraf. 70% tegen exemplaar van B / L (Voor grote bestelling)

C: 50% vooraf, het saldo moet worden betaald na het zien van de foto van de totale goederen.

D: Paypal

E: Western Union

F: Officiële bankrekening

Neem contact met ons op:

(Dongguan) Jiang Xin Technology Co., LTD

Kantoor: No.7 Shangfang Huanxi One Road, Zhouxi, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Province, China.
Contactpersoon: Peggy Li
E-mail: peggy@jxtcbearing.com / /info@jxtcbearing.com
Mobiel / Whatsapp / Wechat: 0086-13559751737
Tel: 0086-769-89878157
0086-769-83078237-809
Fax: 0086-769-22280149

Web: www.jxtcbearing.com


Hot Tags: waterpomp aslager ws2407, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China, gratis monster

Onderzoek

You Might Also Like